Olemme päivittäneet verkkokauppamme. Valmiiden tuotepakkausten sijaan voit tilata nyt erilaisia biohiilituotteita pusseittain. Valikoimissa on paljon uusia tuotteita ja pakkauskokoja pihalle, puutarhaan, kompostointiin ja vesien käsittelyyn. 

Typpipitoinen LANNOITEHIILI sisältää kanankakkaa ja biohiiltä, fosforipitoinen RAVINNEHIILI sisältää lantapohjaista kompostia ja biohiiltä. Molemmat soveltuvat luonnonmukaiseen viljelyyn. LANNOITEHIILI on erityisen hyvä kevään peruslannoitukseen ja RAVINNEHIILI maapohjan peruskunnostukseen.

Erikoishienoja ja karkeita laatuja saa nyt myös pienemmissä pakkauksissa. Erikoiskarkealla  (yli10mm) saa tehtyä ruukkujen pohjalle salaojituksen ja se soveltuu orkideojen ja muiden epifyyttien kasvualustoihin. Palmut ja muut ilmavasta alustasta pitävät viherkasvit hyötyvät hieman karkeammasta 5-10mm laadusta.

Toimituskulu on 7,50 – 8,90 per lähetys. Yli 70€ toimitukset ovat rahtivapaita. 

Käy tykkäämässä Facebook:ssa Carbons:ia. Laitamme sinne ajankohtaisia tarjouksia ja hyvää käytännön tietoa ja kokemuksia biohiilen käytöstä. Ja tilaa uutiskirje.