Biohiiltä kehittävä ja tuottava Carbons Finland Oy sai kunniamaininnan Kasvu Open -sparrausohjelman Pääkaupunkiseudun Kasvupolku -tapahtumassa 26.4.2018. Kunniamaininta antaa pääsyn ohjelman valtakunnalliseen finaaliin.

Kasvu Open on pk-yrityksille avoin sparrausohjelma, johon osallistuu vuosittain 450 kasvuyritystä. Sparraus on yrityksille maksutonta, ja sen tavoitteena on edistää yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä. Kunniamaininnan saaja valittiin 15 Kasvupolulle mukaan päässeestä yrityksestä. Tuomaristo näki, että Carbons Finlandilla on kasvupotentiaalia ja omistautumista sen toteuttamiseen.

Kunniamaininnan myötä Carbons Finland pääsee suoraan lokakuussa järjestettävään Valtakunnalliseen Kiitoratapäivään, johon valitaan alueellisista Kasvupolkutapahtumista 100 yritystä. Valtakunnallisessa Kiitoratapäivässä yrittäjät pääsevät verkottumaan paitsi uusien asiantuntijoiden myös uusien kasvuyrittäjien ja sijoittajien kanssa.

– Kunniamaininta ja finaaliin pääsy tuovat meille uskoa tuotteemme mahdollisuuksiin ja intoa jatkaa yrityksen kasvattamista. Saamme lisää valmennusta Kasvu Openin huippuasiantuntijoilta eli mylläreiltä ja opastusta tehdä työtä fiksummin ja fokusoidummin, Carbons Finlandin toimitusjohtaja Markku Suutari kertoo.

Kasvu Open

Tiedote Pääkaupunkiseudun Kasvupolun voittajista