Carbons XLite biosuodatussäkit

 

Carbons XLite-tuotesarjan suodatin- ja suojaussäkeillä voidaan tehdä yksinkertaisia rakenteita vesien käsittelyyn. Tuotteita on helppo käsitellä, täyttömateriaalit ovat luonnonmateriaalia.

 

Carbons XLite Enviroment suodatusputkilla poistetaan vedestä ravinteita ja erilaisia haitta-aineita. 90 ja 180cm pituisia putkia on erilaisilla täyttömateriaaleilla (hake, Carbons Filter biohiili, Leca Filtralite) suodatustarpeen mukaan. Putkista voidaan tehdä modulaarisia rakenteita. Suodattimet on helppo vaihtaa vuosittain tai suodatustarpeen mukaan. Verkkovaihtoehtoina on puuvillapohjainen verkko ja polypropeeniverkko. Suodatinmateriaalit voidaan levittää käytön jälkeen kasvualustoihin.  Lataa tyyppikuva asennuksesta tästä ja tuotekortti tästä.

Carbons XLite Green Infra suojausputkilla voidaan rakentaa erilaisia hulevesien hallintaratkaisuja, tehdä eroosiosuojausrakenteita ja tehdä suojausrakenteita estämään veden ja vedessä olevan kiintoaineen valumista. Normimitat ovat 90 ja 180cm, joita on helppo käsitellä käsin. Putket kiinnitetään puutapeilla alustaan. Erikoismittaisia putkia tehdään tarpeen mukaan. Täyttömateriaaleina voidaan käyttää puuhaketta ja inframultaa, karkeaa biohiiltä ja hiekkaa lisätään käyttötarpeen ja -kohteen mukaan. Verkkovaihtoehtoina on puuvillapohjainen verkko ja polypropeeniverkko. Lataa tuotekortti tästä.

Carbons Lite biosuodatussäkki on 50cm pitkä säkki, päällysmateriaaleina ovat puuvillapohjainen verkko ja polypropeeniverkko. Säkki on tarkoitettu kuluttajakäyttöön pihalampien, suihkulähteiden ja muiden vesialtaiden vedenlaadun parantamiseen. Säkkeihin on lisätty Denguan savipallo, jossa on EMa-mikrobikanta mukana. Tämä mikrobikanta vähentää levä- ja mikrobikasvua vedessä.

Carbons LiteS biosuodatinsäkki on tarkoitettu vesitynnyreiden ja vesialtaiden veden laadun ylläpitäimiseen. 80cm pitkä, halkaisija 20cm vahva verkkosäkki nostokahvalla on helppo laittaa tynnyriin. Suodatinmateriaalina käytetään Carbons Filter biohiiltä ja pajuhaketta. Mukana on myös Denguan savipallo.

XLite tuotesarja

Carbons XLite Enviroment suodatusputki

Ominaisuudet: puuvilla tai polypropeeniverkko, täyttömateriaaleina biohiili, pajuhake, Leca Filtralite, vakiopituudet 90 ja 180cm.
Käyttökohteet: ojaan asennettava suodatusrakenne, IBC-konttiin rakennettava MOVE-suodatusjärjestelmä.
Pakkaus: 12 / 21 kpl/FIN-lava

Carbons XLite Green Infra suojausputki

Ominaisuudet: puuvilla tai polypropeeniverkko, täyttömateriaaleina biohiili, puuhake, vakiopituudet 90 ja 180cm. Myös erikoispituudet ovat mahdollisia.
Käyttökohteet: Hulevesien ohjaus- ja suodatusrakenteet, kiintoaineen erotusrakenteet, eroosiosuojausrakenteet, suojausrakenteet maatalouteen, teollisuusalueille.
Pakkaus: 12 / 21 kpl/FIN-lava

 

 

Carbons Lite biosuodatussäkki

Ominaisuudet: puuvilla tai polypropeeniverkko, täyttömateriaaleina biohiili ja pajuhake, Dengua savipallo. vakiopituus 50cm.
Käyttökohteet: Kuluttaja / puutarhaharrastuskäyttöön pihalampien ja vesialtaiden veden laadun ylläpitämiseen.
Pakkaus: 1 kpl/ltk  

Carbons LiteS biosuodatussäkki

Ominaisuudet: vahvasta muovipunoksesta valmistettu putki kantokahvalla, pituus 80cm, halkaisija 20cm.  täyttömateriaaleina biohiili ja pajuhake, Dengua savipallo. vakiopituus 80cm. 
Käyttökohteet: Kuluttaja / puutarhaharrastuskäyttöön kasteluvesitynnyreiden veden laadun ylläpitämiseen.
Pakkaus: 2 kpl/ltk

Myynti

Tee tilaus helposti verkkokaupassamme! Kuluttajapakkauksia myyvät myös hyvin varustetut puutarhamyymälät kautta maan.

Ammattilainen, tilaa verkossa, laita sähköpostia osoitteeseen tarjoukset@carbons.fi tai ota yhteyttä lomakkeella. Autamme mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Lue lisää:

Ithaka-instituutti: Biochar as a Building Material

 

Tilaa XLite-uutiskirje tästä!

Lähetämme sinulle tietoa XLite-tuotteiden käytöstä ja käyttökokemuksista.